TECHNIKUM
Technik żywienia i usług gastronomicznych - 5 miejsc
Technik technologii żywności - 3 miejsca
Kelner - 3 miejsca

BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA /DAWNIEJ ZASADNICZA SZKOŁA ZAWODOWA/
Cukiernik - 10 miejsc
Piekarz - 11 miejsc

Uruchomiliśmy dodatkowy nabór do oddziału klasy pierwszej BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA /dawniej ZASADNICZEJ SZKOŁY ZAWODOWEJ  CUKIERNIK /PIEKARZ.
Szczegółowych informacji udziela sekretariat szkoły. Podania można składać w sekretariacie szkoły.

ANKIETA DLA ABSOLWENTA

 Celem ankiety jest analiza losów naszych absolwentów. Wnioski posłużą nam również do podniesienia jakości pracy szkoły. Prosimy o wypełnienie poniższej ankiety poprzez zaznaczenie prawidłowych odpowiedzi lub wpisanie odpowiedzi w miejscu do tego przeznaczonym.  Ankieta jest anonimowa. Pobierz ankietę


efs
       

Odwiedza nas 18 gości oraz 0 użytkowników.