Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th22
th43
th14
th27
th5
th1
th6
th31
th10
th21
th11
th19
th39
th8
th7
th30
th42
th2
th24
th38
th33
th34
th23
th12
th29
th26
th25
th32
th3
th41
th15
th18
th16
th28
th4
th17
th40
th13
th35
th20

Back to top