Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Projekty i programy unijne
Projekty i programy unijne
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Previous Next Play Pause

W czasie spotkania Krzysztof Urbańczyk - przedstawiciel firmy Hortex - opowiedział o zaletach mrożonych owoców i warzyw.
Uczniowie przygotowywali dania wg receptur i z produktów Hortex.

333
63
82
46
16
21
81
49
79
3
75
67
78
33
50
44
58
11
77
4
95
27
29
40
70
31
20
17
6
65
1
56
39
61
12
64
41
45
47
71
34
35
38
66
26
48
96
92
60
97

Back to top