Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Projekty i programy unijne
Projekty i programy unijne
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Previous Next Play Pause

Uczniowie klas 2 i 3 TG, 2 i 3 TH, 2 i 3 TOT, 2 i 3 TKe przed wami niepowtarzalna szansa udziału w 3 - tygodniowym stażu we Włoszech lub Hiszpanii w ramach programu Erasmus+
Nabór do projektu odbywać się będzie w oparciu o następujące kryteria:

  • znajomość wiedzy i umiejętności zawodowych potwierdzona dobrymi ocenami z przedmiotów zawodowych,
  • znajomość języka angielskiego (włoskiego, hiszpańskiego),
  • ocena z zachowania,
  • pozytywna opinia wychowawcy.

Dodatkowe informacje oraz druk zgłoszenia do pobrania w sali 3B (p. D. Kalita)

Back to top