Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Projekty i programy unijne
Projekty i programy unijne
Previous Next Play Pause

W lutym 2006 r. pracownicy organizacji AFORMAC w Montluçon wraz z Panią Dyrektor Marie Noelle Dufour (zajmującej się zatrudnieniem, prowadzącej szkolenia), przedstawiciele władz lokalnych z Owernii i właściciele restauracji w Montluçon gościli w ZSSiH. Celem wizyty były rozmowy na temat kontynuowania współpracy z naszą szkołą - prace nad nowym projektem, a także poznanie tradycji kulinarnych i kultury naszego kraju. (fot. A. Paplińska)

9 czerwca 2005 r. w ZSSiH odbyło się spotkanie szkół uczestniczących w Szkolnym Projekcie SOCRATES COMENIUS - "Zdrowa turystyka w Europie". W spotkaniu wzięli udział przedstawiciele szkół: z Budapesztu - Gundel Karoły, BBS - Holzminden i Zespołu Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu.

Francja, Montlucon, 26.04-14.05.2004

Włochy, Spoleto, 28.04-19.05.2004

Niemcy, Doberlung-Kirchhain, 26.04-14.05.2004

Ośmiu uczniów z Daugavpils na Łotwie w dniach odbywało w naszej szkole praktykę zawodową w ramach programu Leonardo da Vinci. Przez cztery tygodnie (17 października do 14 listopada 2005 r.) uczestniczyli oni w lekcjach i warsztatach razem z polskimi kolegami i koleżankami.

Back to top