Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Projekty i programy unijne
Projekty i programy unijne
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Previous Next Play Pause

fot. Agnieszka Bilska, Kacper Wojtysiak

s27
s54
s53
s67
s4
s25
s11
s77
s66
s82
s24
s61
s17
s76
s65
s21
s34
s23
s81
s94
s71
s51
s37
s50
s59
s52
s100
s87
s5
s19
s38
s86
s70
s91
s90
s9
s8
s74
s84
s30
s35
s28
s88
s13
s85
s64
s63
s29
s89
s60

Uczniowie klasy 3 Ka z Szefem Kuchni w Restauracji Stylowa (w Europejskim Boutique Hotelu w Radomiu) przygotowali ratatouille, ravioli z serem feta, gazpacho, doradę ze szpinakiem i sosem cytrynowym.
To nagroda, którą dla klasy zdobyli Agata, Eryk, Kamil i Mateusz zajmując pierwsze miejsce w konkursie na najlepszą zupę w czasie IX Festiwalu Zupy.

 

6
18
3
1
25
w444
10
22
w55
16
26
20
13
7
24
2
12
14
27
15
9
23
19
28
31
29
17
4
30
21
5
8
11

W sobotę 17.12.2016 r. odbyła się lekcja z Mistrzem Kelnerskim panem Jerzym Morawskim, wieloletnim pracownikiem restauracji w Hotelu Marriott w Warszawie. W zajęciach uczestniczyło 10 uczniów klas II Ke, III Ke.
Po zajęciach uczniów przeszkoleni zostali nauczyciele z profesjonalnej obsługi konsumenta.

 

Back to top