Potrawy kuchni świata przygotowywane na pracowni gastronomicznej przez uczniów z klasy 3Ga (technik żywienia i usług gastronomicznych) pod opieką Pani Moniki Adamczyk.

438083186_356852480245596_3094554623559152764_n
kurczak tikka masala - pyszna klasyka, korzenie tej potrawy sięgają kuchni indyjskiej i pakistańskiej
438102095_1619562402232051_2995085414684407178_n
włoska tarta z bakłażana i pomidorów
438089817_7343370092384075_2991824452385251467_n
makaron carbonara
438125116_411316271840807_8778414028617716853_n
tajska zupa krewetkowa
438083636_1702917657113158_1903533024384680882_n
ryż po chińsku z kurczakiem i sezamem
438089804_1132741777924223_9182697006180049550_n
francuskie naleśniki - Crepes Suzette
438064992_1232230594607824_1687241023312275324_n
pizza
438115926_1487351751861772_5772985898356523687_n
makaron z kurczakiem, rukola i orzeszki piniowe
438095027_299503963200151_2576816543244459283_n
kurczak curry
438064943_460965876594314_7453765399692183085_n
gnocchi di patate - kuchnia włoska
437661562_842520284377994_7520212066145966058_n
ryż po tajsku z ananasem
438065538_985842359731234_8102024811306714426_n
sushi - kuchnia japońska
439293846_1120320592508483_7488280536604296503_n
pancakes - amerykańskie naleśniki
438051716_1122789559040116_8024589841109314837_n
francuski ptyś z bitą śmietaną i gorzką czekoladą
Previous Next Play Pause

438051716_1122789559040116_8024589841109314837_n
439293846_1120320592508483_7488280536604296503_n
438065538_985842359731234_8102024811306714426_n
438064992_1232230594607824_1687241023312275324_n
438089804_1132741777924223_9182697006180049550_n
438064943_460965876594314_7453765399692183085_n
438083186_356852480245596_3094554623559152764_n
438115926_1487351751861772_5772985898356523687_n
438083636_1702917657113158_1903533024384680882_n
438095027_299503963200151_2576816543244459283_n
438089817_7343370092384075_2991824452385251467_n
438125116_411316271840807_8778414028617716853_n
437661562_842520284377994_7520212066145966058_n
438102095_1619562402232051_2995085414684407178_n

 

Back to top