I miejsce - Vasyl Baraniuk (3ka)
II miejsce - Jakub Getler (3ka)
III miejsce - Natalia Kamińska (2ka)
Rywalizację uczniów oceniał szef kuchni Restauracji Teatralna Pan Mateusz Śmiechowski
fot. Monika Adamczyk
radom.naszemiasto.pl
W programie m.in.: pokaz kelnerski – koktajle – degustacja, nakrycia śniadań, pokazy cukiernicze – degustacja, carving, konkurs Posiekani, prezentacja zawodów oraz pracownia dietetyczna, doradztwo zawodowe, średniowieczna kuchnia polska - stoisko średniowiecznego handlarza ulicznego, przekąski, quizy i zagadki językowe, pokazy fizyczne, rozstrzygnięcie konkursu „Spaβ mit Backen - Mein Ostergebӓck”, doświadczenia biologiczno-chemiczne, gra terenowa, quizy językowe typu Kahoot, konkurs ze znajomości Włoch, nauka zwrotów w języku włoskim, animacje, lotnisko, język migowy, Szkolny Klub Europejski i wiele innych atrakcji,
DEGUSTACJA i PLEBISCYT NA NAJLEPSZĄ ZUPĘ
radom.naszemiasto.pl