ZUPY JARSKIE /przepisy/

1. Zupa z grzybów boczniaków z suszonymi pomidorami i parmezanowym chipsem - wyróżnienie i zaproszenie do restauracji „Dworek Saski”
2. Zupa z soczewicy ze świeżą bazylią i tofu
3. Zupa ogrodnika
4. FLORAL PARADISE - II miejsce i nagroda publiczności
5. PAPRYKOWE SZALEŃSTWO
6. Zupa krem cebulowy
7. MARCHEWKOWO-JAŚMINOWA ROZKOSZ
8. Czosnkowy Freestyle - I miejsce
9. ZIELONO MI - wyróżnienie i zaproszenie do restauracji „Dworek Saski”
10. „Hell’s plate” - III miejsce, wyróżnienie i zaproszenie do restauracji „Dworek Saski”
11. Zupa Salute
12.Krem z kalafiora z chrupiącą komosą ryżową - wyróżnienie i zaproszenie do restauracji Oliwio i Teatralna

fot. Katarzyna i Patryk z 4zc, Justyna z 3 ga

fz38
fz20
fz36
fz32
fz30
fz55
fz16
fz39
fz41
fz59
fz47
fz18
fz29
fz10
fz51
fz11
fz25
fz4
fz21
fz52
fz64
fz33
fz50
fz28
fz46
fz63
fz23
fz14
fz54
fz49
fz24
fz3
fz57
fz37
fz27
fz44
fz31
fz62
fz45
fz12
fz6
fz40
fz22
fz60
fz9
fz15
fz56
fz7
fz58
fz34

Back to top