28.00-30.43 - P. Jarosław Wojciechowski (historia żuru wielkanocnego)
43.12-46.08 - P. Jarosław Wojciechowski (czym różni się żur od barszczu białego)

 
16.58-22.44 - P. Beata Świąder (mazurki wielkanocne)
33.55-37.18 - P. Jarosław Wojciechowski (jak przygotować tradycyjny żur wielkanocny)
50.08-53.02 - P. Małgorzata Miedzińska (dekoracja stołu wielkanocnego)

 
14.00-17.01 - P. Zbigniew Nowocień (tradycyjne nakrycie stołu wielkanocnego);
28.49-33.50 - P. Małgorzata Miedzińska (jak zrobić smaczny sernik);
52.29-56.14 - P. Zbigniew Nowocień (pasztet świąteczny)

 
29.49-33.33 - P. Jarosław Wojciechowski (jak przyrządzić smaczną kaczkę)

 
18.00-21.03 - P. Marzena Wnęt (świąteczne potrawy z mięs - pieczony mostek cielęcy)

Back to top