Jest bardzo dużo produktów spożywczych codziennego zastosowania w naszej kuchni, które możemy przyrządzić sami. Ocet jabłkowy, bo o nim mowa, możemy spokojnie przygotować w naszym domu. Niezastąpieni eksperci z Zespołu Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu zdradzają nam tajniki swojego zawodu na antenie Radia Radom w weekendowej audycji Wolna Sobota. I tak się stało ostatnio, bowiem po raz kolejny odwiedziła nas przesympatyczna Anna Wachowicz, która jak to na gastronomicznego eksperta przystało, udowodniła naszym prowadzącym, że w kuchni z nią nie mają żadnych szans. Do czego można wykorzystać ocet jabłkowy? Jak go przyrządzić w domowym sposobem? O tym usłyszycie Państwo w poniższej rozmowie. Dodatkowo Pani Ania podzieliła się z nami przepisami, które publikujemy w dalszej części artykułu. Przypominamy Wolna Sobota w każdą sobotę pomiędzy 10:00, a 14:00. Prowadzą niezmiennie Mariusz Turczyk i Marcin Getler. Zapraszamy.
Back to top