4
3
2

Wykonane przez uczniów z klasy 2 ga i 2 gb (2 grupa).
Pracownia gastronomiczna
Nauczyciel prowadzący: Monika Adamczyk

napoleonka z ciasta francuskiego
napoleonka z ciasta francuskiego
pizza
pizza
rurki z bitą śmietaną
rurki z bitą śmietaną
ciastka z czekoladą
ciastka z czekoladą
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
ciasteczka czekoladowe
ciasteczka czekoladowe
ślimaczki z cynamonem
ślimaczki z cynamonem
cynamonki
cynamonki
babeczka z kremem budyniowym
babeczka z kremem budyniowym
chlebek ziołowy-czosnkowy
chlebek ziołowy-czosnkowy
ciasto drożdżowe
ciasto drożdżowe
ptysie z bitą śmietaną
ptysie z bitą śmietaną
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
Previous Next Play Pause

babeczka z kremem budyniowym
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
ptysie z bitą śmietaną
ciasteczka czekoladowe
pizza
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
rurki z bitą śmietaną
ciastka z czekoladą
cynamonki
ciasto drożdżowe
chlebek ziołowy-czosnkowy
ślimaczki z cynamonem
napoleonka z ciasta francuskiego

Back to top