4
2
3

Ćwiczenia na pracowni gastronomicznej
uczniów klasy 2gb i 2ga pod opieką P. M. Adamczyk

marynowany filet z mintaja w limonce i chili
marynowany filet z mintaja w limonce i chili
filet z łososia pieczony w maśle ziołowo-czosnkowym
filet z łososia pieczony w maśle ziołowo-czosnkowym
filet z łososia pieczony w maśle ziołowo-czosnkowym
filet z łososia pieczony w maśle ziołowo-czosnkowym
pieczona w rozmarynie makrela
pieczona w rozmarynie makrela
pieczona w rozmarynie makrela
pieczona w rozmarynie makrela
smażony pstrąg
smażony pstrąg
sushi z owoców morza  z sosem sojowym i wasabi
sushi z owoców morza z sosem sojowym i wasabi
pieczony filet dorsza marynowany w zalewie z czarnego bzu
pieczony filet dorsza marynowany w zalewie z czarnego bzu
pieczony w warzywach filet miruny
pieczony w warzywach filet miruny
Previous Next Play Pause

tarta z musem z białej czekolady i maskarpone z leśnymi owocami
tarta z musem z białej czekolady i mascarpone z leśnymi owocami
babka z malinami
babka z malinami
babka piaskowa
babka piaskowa
babka cytrynowa z lukrem
babka cytrynowa z lukrem
szarlotka
szarlotka
sernik
sernik
tarta z musem z białej czekolady i maskarpone z leśnymi owocami
tarta z musem z białej czekolady i mascarpone z leśnymi owocami
Previous Next Play Pause

Back to top