2
4
3

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th20
th31
th29
th26
th33
th21
th18
th3
th42
th38
th34
th39
th5
th30
th7
th43
th10
th40
th22
th32
th41
th4
th35
th25
th16
th13
th24
th6
th27
th8
th19
th2
th12
th14
th23
th1
th15
th17
th11
th28

Back to top