3
4
2

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th19
th33
th1
th5
th17
th43
th24
th30
th12
th16
th26
th41
th4
th20
th7
th2
th22
th10
th15
th11
th8
th3
th35
th28
th25
th42
th14
th39
th40
th21
th27
th32
th6
th29
th38
th23
th13
th18
th31
th34

Back to top