Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th42
th18
th1
th28
th32
th4
th40
th19
th29
th14
th33
th26
th39
th22
th27
th43
th10
th23
th8
th6
th2
th3
th7
th11
th25
th17
th15
th16
th31
th21
th13
th38
th20
th30
th41
th35
th12
th34
th5
th24

Back to top