2
3
4

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th22
th41
th15
th28
th23
th31
th7
th10
th38
th35
th20
th18
th33
th32
th6
th3
th4
th39
th19
th40
th2
th24
th26
th29
th34
th25
th11
th43
th1
th17
th8
th13
th42
th16
th30
th14
th5
th21
th12
th27

Back to top