3
2
4

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th16
th17
th18
th26
th24
th19
th41
th38
th23
th32
th35
th27
th22
th11
th20
th7
th10
th14
th34
th30
th2
th13
th28
th1
th3
th25
th33
th15
th4
th12
th6
th5
th43
th29
th42
th39
th21
th31
th40
th8

Back to top