2
3
4

Zielone, czerwone, okrągłe, pachnące, a jako przekąska niezwykle sycące.
Uczniowie klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach z pracowni gastronomicznej świętowali dzień jabłka.
Zajęcia rozpoczęli od pogadanki na temat witaminek, które dostarczają nam te rodzime owoce.
Pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych Pani Marzeny Wnęt i Pani Martyny Domagała-Karpeta uczniowie przygotowali dania zasadnicze, desery z jabłek oraz dania z dodatkiem tych owoców.

Życzmy smacznego.

s
r
p
n
m
g
e
w
j
k
f
y
d
L
t
yyy
i
h
yy
o
u
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
a
z
c
x
b
x
Previous Next Play Pause

Wszyscy jabłka chętnie jemy i dzień jabłka świętujemy.

g
x
b
L
i
y
yyy
x
yy
r
j
c
t
d
m
z
a
o
w
k
h
p
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
s
f
n
u
e

Back to top