2
4
3

Zielone, czerwone, okrągłe, pachnące, a jako przekąska niezwykle sycące.
Uczniowie klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach z pracowni gastronomicznej świętowali dzień jabłka.
Zajęcia rozpoczęli od pogadanki na temat witaminek, które dostarczają nam te rodzime owoce.
Pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych Pani Marzeny Wnęt i Pani Martyny Domagała-Karpeta uczniowie przygotowali dania zasadnicze, desery z jabłek oraz dania z dodatkiem tych owoców.

Życzmy smacznego.

d
s
z
yyy
yy
e
x
w
k
y
r
f
t
h
n
i
g
u
m
j
a
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
x
b
L
o
c
p
Previous Next Play Pause

Wszyscy jabłka chętnie jemy i dzień jabłka świętujemy.

o
d
g
m
w
a
f
yyy
k
y
h
L
t
yy
n
r
b
j
x
p
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
e
s
z
x
i
c
u

Back to top