Zielone, czerwone, okrągłe, pachnące, a jako przekąska niezwykle sycące.
Uczniowie klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach z pracowni gastronomicznej świętowali dzień jabłka.
Zajęcia rozpoczęli od pogadanki na temat witaminek, które dostarczają nam te rodzime owoce.
Pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych Pani Marzeny Wnęt i Pani Martyny Domagała-Karpeta uczniowie przygotowali dania zasadnicze, desery z jabłek oraz dania z dodatkiem tych owoców.

Życzmy smacznego.

n
i
s
j
d
b
c
w
z
y
o
yy
x
u
yyy
f
r
p
k
a
L
t
x
g
h
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
e
m
Previous Next Play Pause

Wszyscy jabłka chętnie jemy i dzień jabłka świętujemy.

243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
yy
x
a
z
f
i
n
o
y
j
b
e
r
p
L
u
h
s
k
d
w
yyy
m
g
t
c
x

Back to top