2
3
4

Zielone, czerwone, okrągłe, pachnące, a jako przekąska niezwykle sycące.
Uczniowie klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach z pracowni gastronomicznej świętowali dzień jabłka.
Zajęcia rozpoczęli od pogadanki na temat witaminek, które dostarczają nam te rodzime owoce.
Pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych Pani Marzeny Wnęt i Pani Martyny Domagała-Karpeta uczniowie przygotowali dania zasadnicze, desery z jabłek oraz dania z dodatkiem tych owoców.

Życzmy smacznego.

f
yy
x
z
t
s
a
j
y
e
h
o
yyy
g
x
r
c
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
m
u
w
b
d
L
n
p
i
k
Previous Next Play Pause

Wszyscy jabłka chętnie jemy i dzień jabłka świętujemy.

s
r
n
e
j
p
yyy
h
d
L
m
y
a
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
b
g
u
z
k
w
o
t
c
x
yy
x
f
i

Back to top