3
4
2

Mateusz Wójcik z klasy 3 ka zajął trzecie miejsce w w VI Edycji Ogólnopolskiego Turnieju na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz.
Mateusz przygotował roladki z łososia w nori z sosem jagodowo-miętowym z kawiorem molekularnym oraz serkiem śmietankowym i chipsem z parmezanu oraz kotlety rybne z boczkiem z sosem pomarańczowo - tymiankowym z ryżem ala risotto z chipsem z boczku, ze skóry ryby oraz limonki i z sałatką w fenkułem włoskim z marchwi groszku i orzechów laskowych.
Gratulujemy.

343840616_850177329785582_319454456181293144_n
343790449_971221243900603_4844689643568254757_n
343974074_272263528466082_7663914377489969838_n
343755828_198419829183947_1599638802408070699_n
343801083_620732706262671_4882550571375146893_n
343881842_623803559260093_8756066553609872319_n
343928249_786117759614870_4185730510273426191_n
IMG_1055
343724328_6312493765460345_2397382217636565664_n
343191752_911405816751210_3843515694794006285_n
343750988_926980048521786_2905424589945147139_n
343850656_597732848969971_2535118636639832871_n
343744310_1642409626211715_1013553342237523817_n
343758472_801373134737371_5509661207610364907_n
343761282_2831477603656468_6054209117019570880_n
343846219_2225810640952199_6344320368063453229_n
343759901_220947940558968_3400051120766637688_n
343767143_891168231964238_388857655861006152_n
343756617_148978674809076_3016700156999758366_n
343756973_1409941996507872_5423429101543805481_n
IMG_1059

Back to top