2
4
3

W ramach zajęć pracownia gastronomicznej.
Nauczyciel prowadzący Monika Adamczyk.

  • pasztet z watrobki drobiowej na grzańce z konfiturą z żurawiny
    pasztet z watrobki drobiowej na grzańce z konfiturą z żurawiny
  •  sałatka z grillowanej polędwiczki wieprzowej
    sałatka z grillowanej polędwiczki wieprzowej
  • roladka ze schabu
    roladka ze schabu
  • nagetsy z kurczaka
    nagetsy z kurczaka
  • kurczak w panko
    kurczak w panko
  • śliwki w boczku
    śliwki w boczku
  • tatar wołowy
    tatar wołowy
  • różki z kurczaka w tortilli z dipem czosnkowym
    różki z kurczaka w tortilli z dipem czosnkowym
  • zapiekany kąsek z kurczaka z mozzarellą i pomidorem
    zapiekany kąsek z kurczaka z mozzarellą i pomidorem

pasztet z watrobki drobiowej na grzańce z konfiturą z żurawiny
kurczak w panko
roladka ze schabu
śliwki w boczku
tatar wołowy
nagetsy z kurczaka
 sałatka z grillowanej polędwiczki wieprzowej
zapiekany kąsek z kurczaka z mozzarellą i pomidorem
różki z kurczaka w tortilli z dipem czosnkowym

Back to top