2
4
3


Pracując w cukierni "SORIANI" w Rimini zdobywamy co dzień nowe doświadczenia.

Uczymy się formowania prawdziwych croissantów z pysznymi nadzieniami, robienia tradycyjnego włoskiego ciasta - "Piade dei Morti". Pracujemy z masą cukrową tworząc z niej różne kształty, wykorzystywane potem jako ozdoby do tortów, które również składamy.
Mamy bardzo przyjazną dla nas atmosferę i cudownych pracowników wokół, którzy gdy trzeba pomagają nam.
Stażyści.

7E3C1E8B-D38E-4008-9033-5BBC06188384.jpeg
390CE3A4-63F3-4E3F-9EC8-DA4816F3E788.jpeg
8DDC364E-5A5F-4142-BE71-33479230A6D4.jpeg
A27E0278-BEF3-44FC-9F02-13133E470EF0.jpeg
BE4CAF0B-BF12-44C4-88F5-5FD8067F9A00.jpeg
627749CD-E4DE-41A6-8723-7B1D4B424A69.jpeg

Back to top