4
2
3

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th8
th19
th11
th40
th27
th28
th33
th15
th7
th31
th3
th17
th29
th43
th12
th35
th26
th21
th20
th18
th16
th13
th22
th6
th10
th23
th4
th14
th39
th41
th2
th24
th32
th1
th42
th5
th34
th25
th30
th38

Back to top