Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th25
th16
th33
th19
th2
th11
th30
th17
th3
th28
th12
th22
th15
th7
th29
th8
th43
th40
th6
th32
th27
th20
th41
th38
th4
th5
th13
th24
th34
th35
th31
th21
th1
th10
th42
th39
th14
th23
th26
th18

Back to top