4
3
2

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th6
th38
th12
th4
th25
th30
th31
th3
th33
th27
th28
th39
th24
th21
th5
th2
th17
th16
th43
th40
th10
th34
th22
th32
th29
th41
th42
th11
th26
th14
th20
th7
th23
th18
th19
th35
th15
th13
th1
th8

Back to top