Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th3
th17
th6
th2
th34
th27
th20
th18
th35
th39
th31
th13
th5
th42
th16
th7
th43
th23
th1
th10
th24
th15
th26
th29
th21
th25
th11
th19
th8
th33
th38
th41
th28
th30
th4
th22
th12
th40
th14
th32

Back to top