3
2
4

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th17
th23
th21
th18
th11
th42
th2
th41
th30
th22
th43
th28
th4
th3
th10
th38
th24
th29
th20
th1
th26
th7
th14
th8
th12
th13
th31
th33
th35
th5
th27
th6
th34
th19
th39
th40
th15
th25
th16
th32

Back to top