szukaj
Strona główna
UCZNIOWIE
Dziennik elektroniczny
Doradztwo zawodowe
DUPLIKATY/Legitymacji szkolnych i Świadectw szkolnych
Egzaminy
egzamin maturalny
egzamin zawodowy
Kalendarz roku szkolnego 2024/2025
mLegitymacja
NIE PRZEGRAJ MŁODOŚCI
Pedagog i psycholog szkolny
Plan lekcji
Samorząd Uczniowski
STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
Twoje Dane – Twoja Sprawa
Wykaz podręczników i programów nauczania
RODZICE
Dziennik elektroniczny
Kalendarz roku szkolnego 2024/2025
NIE PRZEGRAJ MŁODOŚCI
Pedagog i psycholog szkolny
Rada Rodziców
SZKOŁA
Baza dydaktyczna
Biblioteka
Aktualności
Procedury wydawania dokumentów i duplikatów
Festiwal Zupy
Gazetka
Historia szkoły
Kadra
KONKURSY
Wojewódzki Konkurs Kulinarny - Pasja smaków
Osiągnięcia i sukcesy uczniów
Międzynarodowy Konkurs Kulinarny w Budapeszcie
Laureaci i finaliści olimpiad
Turniej na Najlepszego Ucznia w Zawodzie Kucharz
Kursy i szkolenia
KWALIFIKACYJNE KURSY ZAWODOWE
Podziękowania
Pracownia dietetyki i promocji zdrowia
RODO
Ochrona danych osobowych
Szkolne Koło Caritas
Szkolny Klub Europejski
Sport w szkole
PROJEKTY I PROGRAMY
Akademia Wieprzowiny
Dzień Przedsiębiorczości
Eksperymenty fizyczne
Flight attendant (stewardessa/steward) – praca personelu pokładowego
Książka kucharska
OT TRAVEL - Podróże Małe i Duże
Profilaktyka uzależnień
Radio od kuchni
RYBY CENNE Z NATURY
Staże zagraniczne
„Świat bez barier” – język migowy
#SzkołaPamięta
"Tradycyjny Sad"
#Twoje dane Twoja sprawa
WARIACJE KULINARNE Z DZICZYZNĄ
Warsztaty savoir vivre
Warsztaty z Mistrzem
Wycieczki przyszłych technologów żywności
Zdrowe żywienie – inwestycja na całe życie
ZSSiH - BEZPIECZNA I PRZYJAZNA SZKOŁA
Opis projektu
LUNCH-BOX pełen zdrowia
FESTYN ZDROWIA
Lokalni producenci żywności
Szkolne stoiska
Media o nas
REKRUTACJA
Dlaczego warto uczyć się w naszej szkole
PROFIL UMIEJETNOŚCI I KOMPETENCJI
Oferta edukacyjna
Rekrutacja 2024/2025
naborpg.oswiatawradomiu.pl
REKRUTACJA DO BRANŻOWEJ SZKOŁY II STOPNIA
DOKUMENTY
Bezpieczna szkoła
Ocenianie
Pomoc psychologiczno-pedagogiczna
Regulamin biblioteki szkolnej
Regulamin Internetowego Centrum Informacji Multimedialnej
Regulamin organizowania wycieczek szkolnych
Regulamin przyznawania stypendium
Statut
STANDARDY OCHRONY MAŁOLETNICH
Szkolny program wychowawczo-profilaktyczny
Wykaz podręczników i programów nauczania
KONTAKT
Nasi przyszli technolodzy żywności poznają technologię produkcji najsilniejszej czekoladowej marki w Polsce - Fabryka Czekolady E.Wedel w Warszawie
Back to top