Prace były oceniane przez restauratorów: Restauracja Teatralna, Restauracja Mela Rossa, Restauracja Łyżka i Widelec, Restauracja Dworek Saski oraz internautów.
Miejsce I
Grillowana ośmiornica z musem dyniowym, salsą z gruszki i chorizo oraz z kawiorem z aronii
Miejsce II
Konfitowana pierś z kaczki na puree dyniowo-sosnowo-gruszkowym podana z kluseczkami dyniowymi, karmelizowaną gruszką, pieczoną dynią i dwoma sosami: z zielonej pietruszki z nalewką sosnową oraz sosu aroniowego
Miejsce III
Kaczka pieczona z gruszką, kluseczkami z dynią i sosem z aronii
Wszystkim uczestnikom dziękujemy za udział w konkursie. Uczestnicy oraz opiekunowie otrzymają dyplomy uczestnictwa w konkursie przesłane na adres szkoły.
Gratulujemy
organizatorzy: M. Miedzińska, J. Tkaczyk, A. Kulikowska