Drodzy Uczniowie Zespołu Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu Zgodnie z tradycją poprzednich lat zapraszamy uczniów naszej szkoły do udziału w Szkolnym Konkursie "Pasja Smaków – pierogowy mix w nowoczesnym wydaniu".
W tegorocznej edycji do dnia 21.10.2021 roku należy dostarczyć osobiście recepturę z gramaturą i szczegółowym wykonaniem pierogów wraz ze zdjęciem ( recepturę należy przedstawić na załączniku nr 3 podanym na stronie szkoły). Eliminacje szkolne będą przeprowadzane 28.10.2021 roku w salach technologicznych w godzinach popołudniowych.
Prosimy o zapoznanie się z Regulaminem Konkursu. Zapraszamy do udziału.
Organizatorzy mgr inż. Małgorzata Miedzińska mgr inż. Jolanta Tkaczyk mgr inż. Agnieszka Kulikowska
Załącznik 1. KARTA ZGŁOSZENIA NA WOJEWÓDZKI KONKURS KULINARNY
Załącznik 2. Zgoda na rozpowszechnianie wizerunku uczniów i opiekuna
Załącznik nr 3. FORMULARZ RECEPTURY „Pasja smaków – pierogowy mix w nowoczesnym wydaniu” w 2021 r.
Zwycięzcy będą reprezentować naszą szkołę w etapie wojewódzkim konkursu, który odbędzie się 18.11.2021 r.