Lista osób zakwalifikowanych do X Wojewódzkiego Konkursu Kulinarnego "Pasja smaków – potrawy i desery wysokobiałkowe":

  1. Antoni Kozłowski ZSSiH Radom
  2. Martyna Wiatrak ZSSiH Radom
  3. Oliwia Hałdaś CKZiU Pionki
  4. Konrad Batur ZSP Białobrzegi
  5. Izabela Bąk ZSP Białobrzegi

Konkurs odbędzie się 23.11.2023 r. w Zespole Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu, ul. św. Brata Alberta 1 .
Spotkanie organizacyjne rozpocznie się o godz. 8.15 w bloku A II piętro. Rozpoczęcie konkursu o godz. 9.00. 

Poprzednie edycje:

Slajd9
Slajd36
Slajd69
Slajd42
Slajd31
Slajd54
Slajd23
Slajd21
Slajd8
Slajd66
Slajd11
Slajd12
Slajd64
Slajd55
Slajd28
Slajd22
Slajd60
Slajd40
Slajd44
Slajd61
Slajd33
Slajd50
Slajd1
Slajd13
Slajd15
Slajd75
Slajd17
Slajd48
Slajd77
Slajd38
Slajd7
Slajd68
Slajd19
Slajd3
Slajd52
Slajd72
Slajd30
Slajd39
Slajd14
Slajd71
Slajd82
Slajd34
Slajd16
Slajd26
Slajd18
Slajd79
Slajd24
Slajd58
Slajd81
Slajd57
Previous Next Play Pause

Back to top