Lista osób zakwalifikowanych do X Wojewódzkiego Konkursu Kulinarnego "Pasja smaków – potrawy i desery wysokobiałkowe":

  1. Antoni Kozłowski ZSSiH Radom
  2. Martyna Wiatrak ZSSiH Radom
  3. Oliwia Hałdaś CKZiU Pionki
  4. Konrad Batur ZSP Białobrzegi
  5. Izabela Bąk ZSP Białobrzegi

Konkurs odbędzie się 23.11.2023 r. w Zespole Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu, ul. św. Brata Alberta 1 .
Spotkanie organizacyjne rozpocznie się o godz. 8.15 w bloku A II piętro. Rozpoczęcie konkursu o godz. 9.00. 

Poprzednie edycje:

Slajd45
Slajd73
Slajd1
Slajd28
Slajd43
Slajd74
Slajd48
Slajd10
Slajd40
Slajd53
Slajd36
Slajd18
Slajd27
Slajd49
Slajd69
Slajd75
Slajd12
Slajd2
Slajd51
Slajd32
Slajd30
Slajd8
Slajd33
Slajd5
Slajd46
Slajd52
Slajd20
Slajd23
Slajd68
Slajd47
Slajd72
Slajd22
Slajd14
Slajd83
Slajd61
Slajd55
Slajd50
Slajd26
Slajd77
Slajd42
Slajd65
Slajd41
Slajd54
Slajd17
Slajd16
Slajd9
Slajd38
Slajd24
Slajd31
Slajd7
Previous Next Play Pause

Back to top