3
4
2

w wykonaniu uczniów klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych (3Gb/grupa 1) na zajęciach pracowni gastronomicznej,
nauczyciel Pani Marzena Wnęt

carpaccio z buraka
carpaccio z buraka
placki ziemniaczane ze szpinakiem
placki ziemniaczane ze szpinakiem
pieczarki nadziewane
pieczarki nadziewane
pieczarki nadziewane
pieczarki nadziewane
pieczarki nadziewane
pieczarki nadziewane
warzywna terrina
warzywna terrina
warzywna terrina
warzywna terrina
pomidor nadziewany pieczarkami
pomidor nadziewany pieczarkami
Previous Next Play Pause

f421431d-b3c3-4562-8d59-f678402cfd75
dc52421b-bde9-48e7-9d16-f461a1226e2a
12ff16ae-4144-4c4e-8149-fdc48ae61ccc
3daab1d8-21dc-423f-9b60-95362d224094
5a9faaed-5aab-4680-8a1a-a8bf5246999f
61b70a7a-628e-4034-8eda-f4575733c227
2dca91ca-30f1-46a7-ac7d-520b5164d2c0
f058f7fe-104c-41bb-825d-e85ce40e4fd5
dcdcfcac-22ff-4ba7-9586-920cbe1509c5
58300857-bdbc-42cb-90c2-f3b0f66fd360
15717704-40a2-4ac2-94f2-1b65eccf6915
cb115677-07c4-4f68-9385-b6169d68e781
05664ce0-eb7a-4f7a-be0a-6cff288a8f43
77a392ce-18ea-445e-87a6-aa5dd64fe92a
6d7f8735-e11e-4c96-b0bc-6587d62be3dd
259f2bdd-c1a1-44f7-b578-c5dcd9353ad8
e1aa1465-3242-436e-98cb-9d94850c5214
7ff2c9c3-2f69-4f79-b5d0-78cffb4771de
145da10c-db45-45b2-aa6e-96768b54e007
e8424743-5a60-44ff-aeff-110b0b21ef58
7d923a9e-ccb7-41d3-bb40-a0d6a3c3cd71
b78e71e5-bf1b-4429-b208-a4d557e38489
15ac8b96-1658-4057-9600-0db0e154464a
8913e6be-f9ed-4a91-aa6f-d44ebb5f7bd5
483c0a18-154f-4613-8bb3-54a0e50bdab0
d24fedda-7745-4a74-baa1-936171020c16
afc5bd6f-96f0-4050-8e92-526f725efc30
98fe736e-b6da-44d0-8977-4b54b2212f0a
23dfff6d-6a87-4911-9c35-2649cd4a50cd
68a4a854-079c-4727-bea1-4b2b2e467805
05562096-8280-4de3-9f5a-5865ae80b573
c3d8d923-3310-4af3-9d4e-f49c57f967b3
613e3650-0039-4000-ab00-290dc68888b9
8c0d8dc3-d2ec-41e2-ae53-c63939555733
4baa821b-bd1a-4b13-a0ac-818243478ba9
8da01919-1080-43c2-af94-c64975466259
559603e4-4586-49c9-aaf0-d6586bb73ee1
578d93d8-1be5-4be0-b544-61f2ceda3e62

Back to top