3
4
2

Wykonane przez uczniów z klasy 2 ga i 2 gb (2 grupa).
Pracownia gastronomiczna
Nauczyciel prowadzący: Monika Adamczyk

churros z sosem karmelowo-czekoladowym
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
ciasto drożdżowe
ciasto drożdżowe
ptysie z bitą śmietaną
ptysie z bitą śmietaną
cynamonki
cynamonki
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
pizza
pizza
chlebek ziołowy-czosnkowy
chlebek ziołowy-czosnkowy
babeczka z kremem budyniowym
babeczka z kremem budyniowym
ciastka z czekoladą
ciastka z czekoladą
napoleonka z ciasta francuskiego
napoleonka z ciasta francuskiego
ślimaczki z cynamonem
ślimaczki z cynamonem
ciasteczka czekoladowe
ciasteczka czekoladowe
rurki z bitą śmietaną
rurki z bitą śmietaną
Previous Next Play Pause

ciasteczka czekoladowe
ptysie z bitą śmietaną
cynamonki
ciastka z czekoladą
babeczka z kremem budyniowym
ciasto drożdżowe
napoleonka z ciasta francuskiego
ślimaczki z cynamonem
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
rurki z bitą śmietaną
chlebek ziołowy-czosnkowy
pizza
churros z sosem karmelowo-czekoladowym

Back to top