2
4
3

Wykonane przez uczniów z klasy 2 ga i 2 gb (2 grupa).
Pracownia gastronomiczna
Nauczyciel prowadzący: Monika Adamczyk

napoleonka z ciasta francuskiego
napoleonka z ciasta francuskiego
rurki z bitą śmietaną
rurki z bitą śmietaną
ślimaczki z cynamonem
ślimaczki z cynamonem
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
babeczka z kremem budyniowym
babeczka z kremem budyniowym
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
ciasteczka czekoladowe
ciasteczka czekoladowe
chlebek ziołowy-czosnkowy
chlebek ziołowy-czosnkowy
ciastka z czekoladą
ciastka z czekoladą
pizza
pizza
ptysie z bitą śmietaną
ptysie z bitą śmietaną
ciasto drożdżowe
ciasto drożdżowe
cynamonki
cynamonki
Previous Next Play Pause

ciasteczka czekoladowe
ciasto drożdżowe
ptysie z bitą śmietaną
pizza
babeczka z kremem budyniowym
ciastka z czekoladą
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
napoleonka z ciasta francuskiego
ślimaczki z cynamonem
chlebek ziołowy-czosnkowy
cynamonki
rurki z bitą śmietaną

Back to top