3
2
4

Wykonane przez uczniów z klasy 2 ga i 2 gb (2 grupa).
Pracownia gastronomiczna
Nauczyciel prowadzący: Monika Adamczyk

ciastka z czekoladą
ciastka z czekoladą
ptysie z bitą śmietaną
ptysie z bitą śmietaną
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
ślimaczki z cynamonem
ślimaczki z cynamonem
rurki z bitą śmietaną
rurki z bitą śmietaną
cynamonki
cynamonki
ciasteczka czekoladowe
ciasteczka czekoladowe
ciasto drożdżowe
ciasto drożdżowe
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
babeczka z kremem budyniowym
babeczka z kremem budyniowym
chlebek ziołowy-czosnkowy
chlebek ziołowy-czosnkowy
pizza
pizza
napoleonka z ciasta francuskiego
napoleonka z ciasta francuskiego
Previous Next Play Pause

ciasteczka czekoladowe
cynamonki
chlebek ziołowy-czosnkowy
ciasto drożdżowe
ślimaczki z cynamonem
churros z sosem karmelowo-czekoladowym
ciastka z czekoladą
ptysie z bitą śmietaną
rurki z bitą śmietaną
pizza
napoleonka z ciasta francuskiego
rogaliki drożdżowe z marmoladą różaną
babeczka z kremem budyniowym