Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Previous Next Play Pause

Uczniowie, którzy przystąpili do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesja styczeń-luty 2020 i nie uzyskali pozytywnego wyniku tego egzaminu mogą przystąpić do egzaminu lub jego części w sesji czerwiec-lipiec 2020.

Warunkiem powtórnego przystąpienia do egzaminu (sesja czerwiec-lipiec 2020) jest złożenie wypełnionej deklaracji do 31 marca 2020 r. Deklarację należy złożyć w formie elektronicznej, przesyłając scan lub wyraźne zdjęcie podpisanego dokumentu na adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., do sekretariatu szkoły.

Deklaracja dla kwalifikacji jednoliterowych (T.10. T.11, T.12, T.13, T.14, T.15. T.16)

Deklaracja dla kwalifikacji dwuliterowych (TG.10, TG.12, TG.14)

20 marca 2020 r. termin ogłoszenia wyników egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie dla sesji styczeń-luty 2020

Termin złożenia ostatecznej deklaracji maturalnej 2019 przypada na piątek, 7 lutego 2020 roku.

Informacja o sposobie organizacji i przeprowadzania egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesji styczeń-luty 2020

oraz

Deklaracje przystąpienia do egzaminu z kwalifikacji w zawodzie można składać do 22 lutego 2020 r.  [sesja czerwiec-lipiec 2020]

Jest nam miło, że znowu możemy pochwalić się wynikami pracy naszych uczniów i nauczycieli :-)

Egzamin zawodowy w sesji czerwiec-lipiec 2018 zdawali uczniowie technikum o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych i technik technologii żywności oraz zasadniczej szkoły zawodowej w zawodach: kucharz i cukiernik.

W klasach technikalnych z kwalifikacji T.6 (sporządzanie potraw i napojów) egzamin zdało 96 % zdających, a z kwalifikacji T.4 (produkcja wyrobów cukierniczych) – 94%.
W klasach zasadniczej szkoły zawodowej z kwalifikacji T.6 egzamin zdało 89 % zdających, a z kwalifikacji T.4 – 84%.
W dwóch klasach (1 technikum i 1 zasadniczej szkoły zawodowej) zdawalność wynosiła 100%.

Gratulujemy.

Back to top