WYBIERZ ZAWÓD W
WYBIERZ ZAWÓD W "GASTRONOMIKU"
CUKIERNIK, KUCHARZ, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
CUKIERNIK, KUCHARZ, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI
TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
UCZNIOWIE ROZWIJAJĄ PASJE I ZAINTERESOWANIA
UCZNIOWIE ROZWIJAJĄ PASJE I ZAINTERESOWANIA
OSIĄGAJĄ SUKCESY W OLIMPIADACH I TURNIEJACH
OSIĄGAJĄ SUKCESY W OLIMPIADACH I TURNIEJACH
UCZESTNICZĄ W CIEKAWYCH PROJEKTACH I PROGRAMACH
UCZESTNICZĄ W CIEKAWYCH PROJEKTACH I PROGRAMACH
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Previous Next Play Pause

Deklarację powtórnego przystąpienia do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie należy złożyć do Pani wicedyrektor Katarzyny Kusio.

KLASA
OZNACZENIE
KWALIFIKACJI 
 ZAWÓD
 
uczniowie
i absolwenci
(PP 2017)

TG.07
Sporządzanie
potraw i napojów

343404
Technik żywienia i usług gastronomicznych

deklaracja

absolwenci
BSIS
(PP 2017)

TG.07
Sporządzanie
potraw i napojów

512001
Kucharz
deklaracja

Wyniki egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie z sesji czerwiec-lipiec 2021 dostępne będą 31 sierpnia 2021 r.

Zdający otrzymają dostęp do systemu Sioepkz w celu sprawdzenia wyników po 23 sierpnia 2021 r. (login i kod aktywacyjny przekazany zostanie wiadomością w Librusie).

Świadectwa i dyplomy przekazane będą po 8 września 2021 r. 

  • Na egzamin może przyjść wyłącznie zdający bez objawów chorobowych kompatybilnych z objawami COVID – 19.
  • Zdający nie może przyjść na egzamin, jeżeli przebywa w domu z osobą w izolacji (chyba, że jest tzw. ozdrowieńcem lub został zaszczepiony dwiema dawkami szczepionki) albo jest objęty kwarantanną lub izolacją w warunkach domowych.
  • Na egzamin należy przyjść we własnej maseczce – będzie można ją zdjąć wyłącznie w sali egzaminacyjnej w trakcie pisania egzaminu.
  • Sytuacja, w której zdający nie może zakrywać ust i nosa, powinna zostać zgłoszona dyrektorowi szkoły nie później niż na tydzień przed terminem przystępowania do egzaminu.
  • Nie można wnosić na teren szkoły żadnych zbędnych rzeczy np. smartfonu, maskotek...
  • Na terenie szkoły należy zachować odstęp 1,5 metra od drugiej osoby, a przed szkołą unikać gromadzenia się w większych grupach.

Na egzamin należy przynieść:

  • własne przybory piśmiennicze (czarny długopis, linijka, cyrkiel, ewentualnie kalkulator);
  • butelkę wody;

Na każdy egzamin należy zgłosić się o godzinie 8.20 (uczniowie zdający egzamin po raz kolejny wchodzą do szkoły głównym wejściem).

W sekretariacie szkoły do odbioru kody umożliwiające poznanie wyników egzaminów.

Deklarację powtórnego przystąpienia do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie należy złożyć w sekretariacie szkoły lub przesłać
(czytelnie wypełnioną, uzupełnioną o wszystkie informacje, podpisaną)
na e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do 8 kwietnia 2021 r.  

KLASA

OZNACZENIE
KWALIFIKACJI 

 ZAWÓD

 
3 H, 3 HK
(grupa H)

TG.12
Planowanie i realizacja
usług w recepcji

422402
Technik
hotelarstwa
deklaracja
3 HK
(grupa K)

TG.10
Wykonywanie
usług kelnerskich

513101
Kelner
deklaracja
 3 OT 

TG.14
Planowanie i realizacja
imprez i usług
turystycznych

422103
Technik obsługi turystycznej
deklaracja
 4 H 

TG.13
Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

422402
Technik hotelarstwa
deklaracja
 4 OT 

TG.15
Prowadzenie
informacji turystycznej
oraz sprzedaż usług turystycznych

422103
Technik obsługi turystycznej
deklaracja
4 GA,
4 GB,
4 GC 

TG.16
Organizacja żywienia
i usług gastronomicznych

343404
Technik
żywienia i usług gastronomicznych

deklaracja
4 KZ
(grupa K)

TG.11
Organizacja usług
gastronomicznych

513101
Kelner
deklaracja
4 KZ
(grupa Z)
TG.17
Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych 
314403
Technik technologii żywności
deklaracja

Maturzyści ubiegający się o szczegółowe sposoby dostosowania warunków i form przeprowadzania egzaminu maturalnego w maju 2021 proszeni są o zgłoszenie się do szkoły w terminie do 16 grudnia 2020 r. ze stosownymi dokumentami.

Back to top