Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Projekty i programy unijne
Projekty i programy unijne
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Previous Next Play Pause

Jak zachować się w szkole, w teatrze i u cioci na imieninach?
Co robimy z serwetką, rękami czy torebką przy stole?
Jak posługiwać się tymi wszystkimi widelcami, łyżeczkami i nożami?
Jak pięknie i zgodnie z etykietą nakryć stół?
Na te i wiele innych pytań odpowiadamy dzieciom i młodzieży z radomskich szkół na cyklicznych już warsztatach savoir vivre realizowanych w Naszej szkole.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Previous Next Play Pause

Umiejętność zachowania się w określonych sytuacjach jest jak pływanie czy jazda na rowerze: trzeba się nauczyć, a potem robi się to odruchowo. Młodość jest czasem na naukę;-)))...teraz gafy i potknięcia bywają wybaczane, lecz w dorosłym życiu płaci się za nie wyższą cenę. W myśl tej zasady uczniowie klasy 2TGC postanowili dać dobry przykład całej Naszej społeczności;-)))) Zachęcamy do zapoznania się z efektem ich pracy, która zdobi od dziś Naszą szkołę.

            

25
28
26
22
21
27
29
20
23
24

Back to top