Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Projekty i programy unijne
Projekty i programy unijne
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Previous Next Play Pause

W ramach programu „Bezpieczna i przyjazna szkoła” współpracują z nami lokalni producenci żywności:

  1. Smaczek z Doliny Radomki – Gospodarstwo Sadownicze MB –pani Monika Bankiewicz
  2. Miód naturalny – Pasieka Pana Łukasza Morawskiego – Wola Wacławska
  3. Zakład Masarski Krawczyk Sp z o.o - Mleczków
  4. Zbyszko Company SA – Producent soków Radom
  5. Zakład Mleczarski Figand – Leszek Figarski i wspólnicy, Wolanów
  6. Spółdzielnia Mleczarska Mlekpol, Grajewo
  7. Cech Piekarzy – Zrzeszenie Piekarzy Radomskich
  8. Oleum Tadeusz Zieliński – producent olejów
  9. KROKUS - Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk, Pająków
  10. LGD Stowarzyszenie Razem dla Radomki – Radom
  11. E.Leclerc – Hipermarket Radom
  12. Gospodarstwo Rolne Państwa Pysiak – Produkcja Wędlin

P1010153
fir11
fir30
P1010100
pr1
P1010161
fir17
P1010090
P1010038
P1010128
P1010096
3
P1010065
P1010073
P1010138
P1010148
P1010155
P1010039
P1010150
P1010089
P1010110
P1010068
fir10
P1010147
fir2
P1010105
P1010062
P1010098
pr39
kP1010099
P1010127
P1010030
P1010074
P1010102
P1010139
P1010035
P1010107
4
kP1010146
fir12
fir9
pr15
P1010037
P1010154
pr37
P1010106
P1010031
pr35
fir1
P1010095

Back to top