Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Projekty i programy unijne
Projekty i programy unijne
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Rekrutacja do szkoły od 10 maja 2018
Rekrutacja do szkoły od 10 maja 2018
Previous Next Play Pause

W ramach programu „Bezpieczna i przyjazna szkoła” współpracują z nami lokalni producenci żywności:

  1. Smaczek z Doliny Radomki – Gospodarstwo Sadownicze MB –pani Monika Bankiewicz
  2. Miód naturalny – Pasieka Pana Łukasza Morawskiego – Wola Wacławska
  3. Zakład Masarski Krawczyk Sp z o.o - Mleczków
  4. Zbyszko Company SA – Producent soków Radom
  5. Zakład Mleczarski Figand – Leszek Figarski i wspólnicy, Wolanów
  6. Spółdzielnia Mleczarska Mlekpol, Grajewo
  7. Cech Piekarzy – Zrzeszenie Piekarzy Radomskich
  8. Oleum Tadeusz Zieliński – producent olejów
  9. KROKUS - Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk, Pająków
  10. LGD Stowarzyszenie Razem dla Radomki – Radom
  11. E.Leclerc – Hipermarket Radom
  12. Gospodarstwo Rolne Państwa Pysiak – Produkcja Wędlin

fir3
P1010105
P1010059
pr50
kP1010145
fir10
P1010050
P1010037
P1010069
P1010110
P1010136
P1010038
P1010130
fir21
kP1010099
P1010162
P1010108
P1010063
P1010040
P1010096
P1010123
2
P1010098
P1010074
pr1
P1010065
P1010148
fir1
P1010089
pr38
P1010093
pr39
pr3
P1010137
fir2
P1010092
P1010106
P1010138
pr10
P1010147
P1010071
P1010151
4
P1010150
fir18
kP1010141
fir16
fir31
pr33
P1010039

Back to top