REKRUTACJA DO TECHNIKUM i BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
REKRUTACJA DO TECHNIKUM i BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
wnioski o przyjęcie do szkoły można składać od 15 czerwca od godz. 9.00 do 10 lipca do godz. 15.00
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
KUCHARZ - KLASA MUNDUROWA
KUCHARZ - KLASA MUNDUROWA
Z INNOWACJĄ - ORGANIZATOR SŁUŻB ŻYWIENIOWYCH, NASZYM PARTNEREM JEST 6 MAZOWIECKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ, 62 BATALION LEKKIEJ PIECHOTY W RADOMIU
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
CUKIERNIK, KUCHARZ (KLASA MUNDUROWA), OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
CUKIERNIK, KUCHARZ (KLASA MUNDUROWA), OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Previous Next Play Pause

W ramach programu „Bezpieczna i przyjazna szkoła” współpracują z nami lokalni producenci żywności:

  1. Smaczek z Doliny Radomki – Gospodarstwo Sadownicze MB –pani Monika Bankiewicz
  2. Miód naturalny – Pasieka Pana Łukasza Morawskiego – Wola Wacławska
  3. Zakład Masarski Krawczyk Sp z o.o - Mleczków
  4. Zbyszko Company SA – Producent soków Radom
  5. Zakład Mleczarski Figand – Leszek Figarski i wspólnicy, Wolanów
  6. Spółdzielnia Mleczarska Mlekpol, Grajewo
  7. Cech Piekarzy – Zrzeszenie Piekarzy Radomskich
  8. Oleum Tadeusz Zieliński – producent olejów
  9. KROKUS - Przetwórnia Owoców i Warzyw Czesław Caryk, Pająków
  10. LGD Stowarzyszenie Razem dla Radomki – Radom
  11. E.Leclerc – Hipermarket Radom
  12. Gospodarstwo Rolne Państwa Pysiak – Produkcja Wędlin

P1010156
P1010030
fir17
P1010107
P1010147
fir12
pr1
P1010089
P1010037
P1010148
fir3
2
P1010160
P1010153
P1010093
pr3
P1010102
fir31
P1010110
fir2
fir15
pr35
P1010038
P1010092
fir9
fir1
P1010150
3
P1010100
P1010109
P1010136
P1010139
kP1010145
P1010129
pr37
1
P1010154
pr36
fir18
P1010128
P1010151
P1010062
pr15
P1010049
4
fir10
P1010096
fir21
P1010068
P1010031

Back to top