WYBIERZ ZAWÓD W
WYBIERZ ZAWÓD W "GASTRONOMIKU"
CUKIERNIK, KUCHARZ, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
CUKIERNIK, KUCHARZ, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI
TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
UCZNIOWIE ROZWIJAJĄ PASJE I ZAINTERESOWANIA
UCZNIOWIE ROZWIJAJĄ PASJE I ZAINTERESOWANIA
OSIĄGAJĄ SUKCESY W OLIMPIADACH I TURNIEJACH
OSIĄGAJĄ SUKCESY W OLIMPIADACH I TURNIEJACH
UCZESTNICZĄ W CIEKAWYCH PROJEKTACH I PROGRAMACH
UCZESTNICZĄ W CIEKAWYCH PROJEKTACH I PROGRAMACH
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
UL. ŚW. BRATA ALBERTA 1, 26-600 RADOM
Previous Next Play Pause

07.02.2020 r w bibliotece szkolnej ZSSiH odbył się KONKURS WALENTYNKOWY
Organizatorem konkursu byli nauczyciele- bibliotekarze , pani Monika Gralec i Samorząd Szkolny.
Uczniowie prezentowali utwory z liryki i epiki o tematyce miłosnej.
Jury w składzie: pani dyrektor Alicja Smołowik, pani Monika Gralec i pani Anna Paplińska podczas oceny brało pod uwagę: dobór repertuaru, znajomość i interpretację tekstu, a także ogólny wyraz artystyczny.
Wyróżnione zostały uczennice: Roksana Rychlicka z kl. 1 Kp Monika Bolek z kl. 4OT. Dziewczęta otrzymały nagrody w formie walentynkowych kubków i czekolad, zakupionych dzięki życzliwości Rady Rodziców, której serdecznie dziękujemy.
Podczas obrad jury uczniowie mieli możliwość wzięcia udziału w konkursie znajomości motywu miłości w wybranych utworach literackich. Prawidłowe odpowiedzi nagradzane były słodyczami. Dziękujemy wszystkim za udział w konkursie i zapraszamy na przyszły rok.
Organizatorzy.

28
12
14
7
9
39
2
1
20
24
11
10
13
8
26
23
25
22

Back to top