REKRUTACJA DO TECHNIKUM i BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
REKRUTACJA DO TECHNIKUM i BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
wnioski o przyjęcie do szkoły można składać od 15 czerwca od godz. 9.00 do 10 lipca do godz. 15.00
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH TECHNIKUM
TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, TECHNIK HOTELARSTWA, TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI, TECHNIK USŁUG KELNERSKICH
KUCHARZ - KLASA MUNDUROWA
KUCHARZ - KLASA MUNDUROWA
Z INNOWACJĄ - ORGANIZATOR SŁUŻB ŻYWIENIOWYCH, NASZYM PARTNEREM JEST 6 MAZOWIECKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ, 62 BATALION LEKKIEJ PIECHOTY W RADOMIU
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
CUKIERNIK, KUCHARZ (KLASA MUNDUROWA), OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
NABÓR DO KLAS PIERWSZTCH BRANŻOWEJ SZKOŁY I STOPNIA
CUKIERNIK, KUCHARZ (KLASA MUNDUROWA), OPERATOR MASZYN I URZĄDZEŃ PRZEMYSŁU SPOŻYWCZEGO, PIEKARZ, PRZETWÓRCA MIĘSA
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Previous Next Play Pause

Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. Świętego Brata Alberta 1 (można używać skrótu ul. św. Brata Alberta 1); os. Prędocinek; 26-600 Radom
tel./fax: (+48) 48 366 29 96

TELEFONY WEWNĘTRZNE: 116 - kierownik warsztatu; 119 - kuchnia; 115 - portiernia; 112 - administracja; 135 - sala gimnastyczna; 126 - biblioteka; 127 - pielęgniarka; 132 - pedagog.

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Strona internetowa: http://zssih.radom.pl

Dyrektor
mgr Radosław Starczewski

Wicedyrektor
mgr Alicja Smołowik
mgr inż. Bożena Puton
mgr Dariusz Kalita

Kierownik szkolenia praktycznego
mgr inż. Grażyna Jamka
mgr inż. Jolanta Tkaczyk
Zastępca mgr inż. Małgorzata Miedzińska

Pedagog
mgr Ewa Duda
mgr Agata Kiełbiowska

Psycholog
mgr Katarzyna Stadryniak

Dzwonki:
07:10 - 07:55
08:00 - 08:45
08:55 - 09:40
09:50 - 10:35
10:55 - 11:40
11:50 - 12:35
12:45 - 13:30
13:50 - 14:35
14:45 - 15:30
15:35 - 16:20
16:25 - 17:10

Nauczyciele bibliotekarze:
mgr Emilia Boćkowska
mgr Anna Durlak
mgr Milena Jagiełło
mgr Monika Stępniewska

Godziny pracy biblioteki szkolnej:
Poniedziałek 7.45 - 16.30
Wtorek 7.45 - 16.30
Środa 7.45 - 16.30
Czwartek 7.45 - 16.30
Piątek 7.45 - 16.30

Konto Rady Rodziców Szkoły: 02-1240-5703-1111-0000-4897-6200

Back to top