Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Previous Next Play Pause
  1. LUNCH BOX pełen zdrowia - przykładowe II śniadania do szkoły
  2. Pomiary ciśnienia, zawartości tkanki tłuszczowej, obliczanie wskaźników BMI i WHR oraz ich interpretacja
  3. Koktajle owocowo-warzywne - degustacja
  4. Owoce i warzywa, surówki - degustacja
  5. Wyroby cukiernicze w zdrowej odsłonie - ciasteczka wieloziarniste owocowo - warzywne
  6. Zdrowe węglowodanów – zdrowe przekąski (ziarna, nasiona, orzechy, suszone owoce)
  7. Poradnia dietetyczna – zasady zdrowego odżywiania.
  8. Prezentacja multimedialna. „Czysta etykieta”- dodatki do żywności
  9. Malowanki dla dzieci – nauka zasad odżywiania poprzez zabawę.
  10. „Zdrowy styl życia – aktywni dla zdrowia” - innowacyjne formy aktywności
  11. Zdrowie odmieniane w różnych językach.
  12. Biblioteka żywieniowa – broszury, poradniki, kulinaria
  13. Śniadanie w różnych kulturach – prezentacja
  14. Zapytaj psychologa - Jak wspierać dzieci z kompleksami z powodu otyłości?

P1010009
P1010182
sz1
sz7
P1010015
P1010007
sz43
IMG_1129
P1010184
P1010012
IMG_1112
sz57
P1010173
P1010166
f29
2
P1010019
P1010181
sz44
P1010179
sz41
P1010011
3
sz3
sz45
P1010118
f5
P1010185
P1010021
f21
P1010014
P1010016
P1010013
sz60
P1010116
P1010117
P1010175
sz2
1
fm12
P1010017
P1010172
P1010177
P1010098
fm17
P1010180
P1010010
sz31
P1010020
P1010018

Back to top