4
2
3

Grupa 20 uczniów z klasy 2C oraz 2Z w roku szkolnym 2024/2025 uczestniczyła w projekcie „Doświadczenie dla uczniów nowe poprzez staże zawodowe”.
Zajęcia w ramach projektu obejmowały:

warsztaty cukiernicze
- Dekoracje z czekolady
- Dekoracje z izomaltu i karmelu
- Dekoracje z kwiatów jadalnych
- Dekoracje wyrobów cukierniczych zamszem
- Nowoczesne torty
- Desery lodowe

zajęcia wyrównawcze z matematyki

zajęcia z doradcą zawodowym

warsztaty cukiernicze prowadzone przez Pana Piotra Jankowskiego z Cukierni Jankowscy S.C.
- Monoporcje i czekolada,
- Praliny 

staż uczniowski w Cukierni Jankowscy S.C.

Wsparciem w projekcie objęci byli również nauczyciele doradztwa zawodowego, którzy uczestniczyli w dwóch szkoleniach.
Projekt pozwolił również na doposażenie pracowni cukierniczej.

Back to top