3
4
2

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th13
th18
th16
th11
th20
th33
th38
th41
th4
th25
th34
th5
th23
th3
th17
th10
th12
th28
th2
th40
th14
th27
th32
th22
th21
th29
th31
th7
th8
th42
th43
th1
th35
th19
th39
th24
th26
th30
th6
th15

Back to top