3
4
2

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th39
th25
th23
th17
th28
th16
th18
th30
th12
th11
th19
th27
th41
th42
th13
th2
th34
th31
th43
th1
th6
th29
th40
th26
th5
th8
th20
th15
th38
th22
th24
th32
th10
th7
th14
th4
th21
th33
th3
th35