2
3
4

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th30
th21
th42
th31
th23
th4
th43
th5
th24
th11
th1
th40
th7
th20
th2
th8
th6
th32
th16
th25
th12
th22
th18
th33
th38
th13
th26
th34
th14
th15
th35
th41
th19
th3
th39
th10
th17
th27
th28
th29