3
4
2

Zobaczyliśmy nowoczesny sprzęt i urządzenia do wyposażenia zakładów gastronomicznych i hoteli, podglądaliśmy pracę doświadczonych kucharzy i barmanów, degustowaliśmy przyrządzane przez nich dania i napoje.
Podczas tegorocznej edycji Targów wybitni szefowie, znani m.in. z telewizyjnych programów kulinarnych, zaprezentowali w Kuchni Mistrzów swoją wizję przyrządzania potraw, a branżowi specjaliści podzielili się wiedzą z zakresu food-pairingu (sztuki łączenia smaków) oraz marketingu sensorycznego.
(fot. Kacper Wojtysiak)

th41
th1
th30
th17
th14
th38
th32
th8
th7
th20
th33
th11
th12
th42
th25
th18
th10
th4
th3
th19
th43
th35
th13
th40
th28
th22
th16
th26
th27
th29
th23
th15
th5
th31
th34
th21
th2
th24
th6
th39

Back to top