Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Previous Next Play Pause

Przyszli technolodzy żywności z klasy III TZ po raz kolejny mieli przyjemność zapoznać się z procesami produkcyjnymi w zakładzie produkcyjnymi i przeżyć słodką przygodę. Tym razem była to największa w Europie fabryka wyrobów cukierniczych Ferrero Polska w Belsku Dużym. Produkty z fabryki w Belsku trafiają do około 60 krajów świata. Należą do nich Nutella, Kinder Niespodzianki, drażetki Tic Tac, batoniki Kinder Bueno, jajka Kinder Joy, praliny Raffaello i wiele innych...

      

Back to top