Lista osób zakwalifikowanych do X Wojewódzkiego Konkursu Kulinarnego "Pasja smaków – potrawy i desery wysokobiałkowe":

  1. Antoni Kozłowski ZSSiH Radom
  2. Martyna Wiatrak ZSSiH Radom
  3. Oliwia Hałdaś CKZiU Pionki
  4. Konrad Batur ZSP Białobrzegi
  5. Izabela Bąk ZSP Białobrzegi

Konkurs odbędzie się 23.11.2023 r. w Zespole Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu, ul. św. Brata Alberta 1 .
Spotkanie organizacyjne rozpocznie się o godz. 8.15 w bloku A II piętro. Rozpoczęcie konkursu o godz. 9.00. 

Poprzednie edycje:

Slajd41
Slajd17
Slajd4
Slajd30
Slajd32
Slajd25
Slajd8
Slajd76
Slajd24
Slajd80
Slajd75
Slajd73
Slajd23
Slajd58
Slajd57
Slajd28
Slajd59
Slajd7
Slajd56
Slajd53
Slajd5
Slajd67
Slajd81
Slajd38
Slajd15
Slajd31
Slajd61
Slajd36
Slajd18
Slajd45
Slajd19
Slajd83
Slajd29
Slajd51
Slajd21
Slajd48
Slajd10
Slajd69
Slajd49
Slajd34
Slajd66
Slajd79
Slajd71
Slajd13
Slajd62
Slajd47
Slajd35
Slajd74
Slajd33
Slajd54
Previous Next Play Pause

Back to top