4
3
2

Zielone, czerwone, okrągłe, pachnące, a jako przekąska niezwykle sycące.
Uczniowie klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach z pracowni gastronomicznej świętowali dzień jabłka.
Zajęcia rozpoczęli od pogadanki na temat witaminek, które dostarczają nam te rodzime owoce.
Pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych Pani Marzeny Wnęt i Pani Martyny Domagała-Karpeta uczniowie przygotowali dania zasadnicze, desery z jabłek oraz dania z dodatkiem tych owoców.

Życzmy smacznego.

t
yyy
o
d
x
y
x
h
f
b
u
z
p
n
L
s
m
yy
a
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
j
e
w
r
g
k
i
c
Previous Next Play Pause

Wszyscy jabłka chętnie jemy i dzień jabłka świętujemy.

u
z
m
h
j
s
L
i
e
c
n
d
w
p
yyy
x
o
g
x
f
yy
k
t
b
y
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
r
a

Back to top