Zielone, czerwone, okrągłe, pachnące, a jako przekąska niezwykle sycące.
Uczniowie klasy trzeciej o profilu technik żywienia i usług gastronomicznych na zajęciach z pracowni gastronomicznej świętowali dzień jabłka.
Zajęcia rozpoczęli od pogadanki na temat witaminek, które dostarczają nam te rodzime owoce.
Pod opieką nauczycieli przedmiotów zawodowych Pani Marzeny Wnęt i Pani Martyny Domagała-Karpeta uczniowie przygotowali dania zasadnicze, desery z jabłek oraz dania z dodatkiem tych owoców.

Życzmy smacznego.

x
yyy
j
d
yy
g
x
k
y
e
o
p
w
b
f
n
i
L
m
s
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
a
z
u
t
r
c
h
Previous Next Play Pause

Wszyscy jabłka chętnie jemy i dzień jabłka świętujemy.

p
o
r
u
h
z
s
n
y
c
b
a
g
243679547_1496123390756551_8122268914652130829_n
i
x
m
yy
k
e
j
yyy
t
w
f
x
d
L

Back to top