Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Projekty i programy unijne
Projekty i programy unijne
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
Previous Next Play Pause

 W dniach 6 - 27 maja 2006 r. uczniowie w Sainte-Savine, Montlucon i w Cosenzie doskonalili umiejętności zawodowe, poznawali język i kulturę. Sprawdzali swoją wiedzę teoretyczną w praktyce.

W lutym 2006 r. pracownicy organizacji AFORMAC w Montluçon wraz z Panią Dyrektor Marie Noelle Dufour (zajmującej się zatrudnieniem, prowadzącej szkolenia), przedstawiciele władz lokalnych z Owernii i właściciele restauracji w Montluçon gościli w ZSSiH. Celem wizyty były rozmowy na temat kontynuowania współpracy z naszą szkołą - prace nad nowym projektem, a także poznanie tradycji kulinarnych i kultury naszego kraju. (fot. A. Paplińska)

9 czerwca 2005 r. w ZSSiH odbyło się spotkanie szkół uczestniczących w Szkolnym Projekcie SOCRATES COMENIUS - "Zdrowa turystyka w Europie". W spotkaniu wzięli udział przedstawiciele szkół: z Budapesztu - Gundel Karoły, BBS - Holzminden i Zespołu Szkół Spożywczych i Hotelarskich w Radomiu.

Francja, Montlucon, 26.04-14.05.2004

Włochy, Spoleto, 28.04-19.05.2004

Niemcy, Doberlung-Kirchhain, 26.04-14.05.2004

Back to top