2
3
4

ZUPY REGIONALNE

Zupa Brzadowa z suszonych owoców i grzybów z kluseczkami I miejsce dla Agaty, Eryka, Kamila, Mateusza z klasy 3 ka i P. Moniki Adamczyk (opiekuna grupy) - nagroda ufundowana przez Radę Rodziców i firmę AASPEN -wyposażenie gastronomii; warsztaty dla całej klasy w restauracji STYLOWA (Europejski Boutique Hotel ****)
Barszcz z podlesia z lubczykiem
Zupa z pomuchlem, szczeką i banią po kaszubsku z dodatkiem szorów II miejsce - nagroda ufundowana przez Radę Rodziców i firmę AASPEN -wyposażenie gastronomii
Zupa z bobu z lubelszczyzny
Śląski złoty rosół
Zupa fasolowa Jasi Fasolowej z Tropi nad Dunajcem nagroda publiczności dla Katarzyny, Jakuba, Kamila, Rafała z klasy 3GA i P. Urszuli Tusiek (opiekuna grupy) - warsztaty w  restauracji TEATRALNA
Zalewajka z pieczarkami - wyróżnienie dla uczennic z klasy II GA i P. Katarzyny Kubickiej (opiekuna grupy) - nagroda ufundowana przez firmę AASPEN -wyposażenie gastronomii i restaurację TEATRALNA
Polewka gdańska z suszonymi grzybami
Zupa rybna Szafranowe szaleństwo
Zupa grzybowa z sójką mazowiecką III miejsce dla Dagmary, Katarzyny, Sylwii, Kacpra z klasy 3 ka i P. Jolanty Tkaczyk (opiekuna grupy) - nagroda ufundowana przez Radę Rodziców i firmę AASPEN-wyposażenie gastronomii

Przepisy na zupy opublikoane zostały w specjalnym wydaniu gazetki GARFFITI

6
24
22
10-3
1-5
42
1-4
13
s88
9
5
30
10
15
5
30
18
20
1-3
s3
20
8
s1515
26
17
15
11
6
31
2
14
27
1-9
10
22
4-2
7
s55
5
1838
12
18
s77
36
z101
1827
8
33
9
s199

Media o festiwalu:

Smaki regionalne ukryte w zupie radioplus.com.pl

Kaszubska zupa brzadowa najlepsza www.dami24.pl

Back to top