Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Staże zagraniczne we Włoszech, Hiszpanii lub Portugalii
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
WYBIERZ SZKOŁĘ BRANŻOWĄ LUB TECHNIKUM
Pracodawcy potrzebują pracowników z przygotowaniem zawodowym!
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
ul. św. Brata Alberta 1, 26-600 Radom
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Technikum i branżowa szkoła I stopnia
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Nauka i praktyka w jednym miejscu
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
Zespół Szkół Spożywczych i Hotelarskich
MOŻESZ ZDAĆ MATURĘ, ZDOBYĆ DOBRY ZAWÓD, ROZWIJAĆ SWOJE PASJE I ZAINTERESOWANIA
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Praktyki w szkole i w zakładach pracy
Previous Next Play Pause

ZIEMNIACZANA W RÓŻNYCH ODSŁONACH

  1. Słodki Amerykanin nagroda publiczności od restauracji "DWOREK SASKI"
  2. Zupa ziemniaczana z topinamburem
  3. Ziemniaczana eksplozja III miejsce
  4. Zielona ziemniaczanka
  5. Taka laka z ziemniaka
  6. Kremowe pyry z niespodzianką i chipsami z batata I miejsce
  7. Ziemniaczany Raj
  8. Szmaragdowy sekret nagroda specjalna od restauracji TEATRALNA
  9. Kapitan ziemniak z nutą rozmarynu
  10. Chrust na pierzynce nagroda specjalna od Gospodarstwa Sadowniczego TB - Tomasz Bankiewicz - KOMORÓW
  11. Zupa ziemniaczana z chorizo, bekonem w towarzystwie kulek serowo-ziemniaczanych II miejscenagroda specjalna od restauracji FUEGO
  12. Ziemniaczana fantazja z nutą mięty

fot. Klaudia Machowska kl. 1 HK

z59
z26
z9
pd9
pd7
z79
z35
z30
z90
pd5
z6
z50
z10
z21
z44
fzs3
pd16
pd3
z2
z53
z88
pd13
z16
z46
z47
z1
z3
z8
z5
z2
pd8
z65
z49
z70
z64
z9
pd2
z13
z7
z89
z56
z27
z67
z48
z19
z54
fzs4-1
z31
z41
z6

 

Back to top